smakelijk dagje uit!

Stallenplein geopend

Het Stallenplein is open tijdens Winterpaleis Het Loo (t/m 5 januari 2020). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Restaurant op het Stallenplein

Grand café Prins Hendrik Garage is geopend tijdens de Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. De Balzaal is gesloten. Alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig entreeticket.

Prins Hendrik Garage

Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! De openingstijden zijn gelijk aan die van het museum; van 10.00 tot 17.00 uur.

Brunch
Vanaf 4 personen is er de mogelijkheid om samen te brunchen!

Kinder lunchbox
In de Prins Hendrik Garage kunnen kinderen smullen van een goed gevulde lunchbox. Het ‘gereedschapskistje’ kost € 5,95 en erin zit een broodje, een stuk fruit en een flesje drinken.

SPECIALE WENSEN

Heb je speciale wensen, vanwege diëten of allergieën? Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

header – restaurant_ prins hendrik garage_Paleis Het Loo

Groepen

Bezoek je Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen.

Balzaal: van april t/m september

In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea. U kunt zowel binnen als buiten op het terras genieten van het mooie uitzicht en een hapje & drankje van de menukaart.

Dit restaurant is geopend tijdens evenementen en in het weekend.

Terras Balzaal_Paleis Het Loo

Petitfour bar

Open van april t/m september 2020

Onder de Colonnades in de tuin is een petitfour bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petitfours kun je de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kun je hier terecht. De petitfour bar is alleen geopend tijdens evenementen en 'goed' weer.

Colonnades Paleis Het Loo
Tickets