smakelijk

smakelijk dagje uit!

Vandaag geopend: 10:00 - 17:00

BuitenGewoon Open

De stallen, tuinen, museumshop en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Restaurants

Paleis Het Loo heeft twee sfeervolle restaurants en een petitfour bar bij de Colonnades in de tuinen. De restaurants bevinden zich op het terrein van Paleis Het Loo en ze zijn alleen toegankelijk voor museumbezoekers met een geldig entreebewijs.

SPECIALE WENSEN

Heeft u speciale wensen, zoals diëten of allergieën? Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

Balzaal

In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea. U kunt zowel binnen als buiten op het terras genieten van het mooie uitzicht en een hapje & drankje van de menukaart. Geopend op zaterdag & zondag van 12:00 tot 17:00 uur (tijdens vakanties, feestdagen en evenementen ook geopend).

Prins Hendrik Garage

Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! Geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Brunch
Vanaf 4 personen is er de mogelijkheid om samen te brunchen!

Kinder lunchbox
In de Prins Hendrik Garage kunnen kinderen smullen van een goed gevulde lunchbox. In het ‘gereedschapskistje’ zit een broodje, een stuk fruit en een flesje drinken.

Petitfour bar

Onder de Colonnades in de tuin is een petitfour bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petitfours kunt u de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kunt u hier terecht. De petitfour bar is bij mooi weer geopend.

Groepen

Bezoekt u Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen.

Koninklijke high tea

Koninklijke high tea

Reserveer online!
Ook tijdens BuitenGewoon Open kunt u genieten van een high tea op Paleis Het Loo! Een vorstelijke high tea met hartige en zoetige lekkernijen. Er is ook een aangepaste high tea speciaal voor kinderen! Meer informatie over de high tea of reserveer een tafel online.
Picknick

Picknick

Bekijk de inhoud van de mand
Wat is er leuker dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? We vullen de picknickmand voor u met hartige en zoete lekkernijen en er is ook een variant voor kinderen. Reserveer nu en kom picknicken op een wel heel unieke locatie!
RestaurantsFronleichnam
Tickets Webshop