smakelijk dagje uit!

Gesloten

In verband met het Coronavirus zijn de stallen en paleistuinen vooralsnog gesloten. Het paleis is gesloten tot medio 2021 vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

Restaurant op het Stallenplein

Tijdens het BuitenGewoon Open seizoen van 2020 is grand café Prins Hendrik Garage geopend. De Balzaal is gesloten. Alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig entreeticket.

Prins Hendrik Garage

Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! De openingstijden zijn gelijk aan die van het museum; van 10.00 tot 17.00 uur.

Groepen

Bezoek je Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen.

 

SPECIALE WENSEN

Heb je speciale wensen, vanwege diëten of allergieën? Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

horeca-prins-hendrik-garage

Petitfour bar

Open van april t/m september 2020

Onder de Colonnades in de tuin is een petitfour bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petitfours kun je de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kun je hier terecht. De petitfour bar is alleen geopend tijdens evenementen en 'goed' weer.

Colonnades Paleis Het Loo
Tickets Webshop