smakelijk

smakelijk dagje uit!

Geopend op 2e Pinksterdag Geopend op 2e Pinksterdag

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen, het paleisdak en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Restaurants

Paleis Het Loo heeft twee sfeervolle restaurants en een petitfour bar bij de Colonnades in de tuinen. De restaurants bevinden zich op het terrein van Paleis Het Loo en ze zijn alleen toegankelijk voor museumbezoekers met een geldig entreebewijs. 

Balzaal

In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea. U kunt zowel binnen als buiten genieten van het mooie uitzicht en een hapje & drankje van de menukaart. Geopend op vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur (tijdens vakanties, feestdagen en evenementen ook geopend).

Prins Hendrik Garage

Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! Geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Kinder lunchbox
In de Prins Hendrik Garage kunnen kinderen smullen van een gezonde lunchbox. In het ‘gereedschapskistje’ zit een broodje, een stuk fruit en een flesje drinken.

Petitfour bar

Onder de Colonnades in de tuin is een petitfour bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petit fours kunt u de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kunt u hier terecht. De petit four bar is bij mooi weer geopend.

Groepen

Bezoekt u Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen. 

SPECIALE WENSEN

Heeft u speciale wensen, diëten of allergieën, geef dit alstublieft aan bij de bediening. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

KONINKLIJKE HIGH TEA

Ook tijdens BuitenGewoon Open is een high tea op Paleis Het Loo ook mogelijk. Een vorstelijke high tea met hartige en zoetige lekkernijen en er is ook een aangepaste high tea speciaal voor kinderen! Meer informatie over de high tea en alvast een tafel online reserveren?

picknick

Wat is er fijner dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? We vullen de picknickmand voor u met hartige en zoete lekkernijen en er is ook een variant voor kinderen. Reserveer nu en kom picknicken op een wel heel unieke locatie! Reserveer of bekijk de inhoud van de mand.

RestaurantsFronleichnam
Tickets Webshop