smakelijk

smakelijk dagje uit!

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing tot medio 2021 gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

Restaurants

In de winterperiode is de Prins Hendrik Garage geopend op het Stallenplein. Dit restaurant op het terrein van Paleis Het Loo is alleen toegankelijk voor museumbezoekers met een geldig entreebewijs.

Prins Hendrik Garage

Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! Geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Brunch
Vanaf 4 personen is er de mogelijkheid om samen te brunchen!

Kinder lunchbox
In de Prins Hendrik Garage kunnen kinderen smullen van een goed gevulde lunchbox. In het ‘gereedschapskistje’ zit een broodje, een stuk fruit en een flesje drinken.

Groepen

Bezoekt u Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen.

SPECIALE WENSEN

Heeft u speciale wensen, zoals diëten of allergieën? Geef dit alstublieft aan tijdens het bestellen. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

momenteel gesloten - vanaf 2 april open

Tijdens de BuitenGewoon Open periode van april t/m september zijn ook de Balzaal en de petitfour bar bij de Colonnades in de tuinen geopend.

Balzaal

In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal. Hier geniet u op reservering van een koninklijke high tea. U kunt zowel binnen als buiten op het terras genieten van het mooie uitzicht en een hapje & drankje van de menukaart. Geopend op zaterdag & zondag van 12:00 tot 17:00 uur (tijdens vakanties, feestdagen en evenementen ook geopend).

Petitfour bar

Onder de Colonnades in de tuin is een petitfour bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petitfours kunt u de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kunt u hier terecht. De petitfour bar is bij mooi weer geopend.

Koninklijke high tea

Koninklijke high tea

Alleen beschikbaar van april t/m september
Ook tijdens BuitenGewoon Open kunt u genieten van een high tea op Paleis Het Loo! Een vorstelijke high tea met hartige en zoetige lekkernijen. Er is ook een aangepaste high tea speciaal voor kinderen! Meer informatie over de high tea of reserveer een tafel online.
Picknick

Picknick

Alleen beschikbaar van april t/m september
Wat is er leuker dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? We vullen de picknickmand voor u met hartige en zoete lekkernijen en er is ook een variant voor kinderen. Reserveer nu en kom picknicken op een wel heel unieke locatie!
RestaurantsFronleichnam
Tickets Webshop