Nederlandse Gebarentaal

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

Voor iedereen

Paleis Het Loo is een plek voor iedereen. Deze zomer werden daarom diverse activiteiten getolkt in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Het is niet nodig om apart te reserveren voor de tolk. Een e-ticket voor de betreffende dag is voldoende.

eerder getolkt

Onderstaande evenementen zijn ook getolkt in Nederlandse Gebarentaal. Houd deze pagina in de gaten voor toekomstige activiteiten.

Tuinweekend

Zonnebloem paleis tuinen

In het Tuinweekend werden op zaterdag 5 september de verhalen getolkt in Nederlandse Gebarentaal. Het thema van de tuinverhalen was Planten van Herinnering; de hele dag werden in de tuin verhalen verteld over planten die herinneringen en nostalgie oproepen.

hier gaat het om...

Het mooiste compliment over het tolken tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen: "voor het eerst kon ik tijdens een dagje uit gewoon moeder zijn in plaats van tolk". 

Prinsen & Prinsessendagen

Op 4, 6 en 11 augustus zijn meerdere keren per dag de twee voorstellingen getolkt in Nederlandse Gebarentaal.
emma schoolsnack

Zomerdagen

Op zaterdag 1 augustus werd er getolkt bij de verhalenpodia in de tuinen en op het Stallenplein. Leuke weetjes en mooie verhalen!

Winterpaleis 2019

Rondleiding & Theatertour
Op dinsdag 17 december 2019 werd tijdens Winterpaleis Het Loo een rondleiding en Theatertour getolkt.

Alle video’s ondertiteld

We hebben een reeks video’s gemaakt. Ze zijn allemaal ondertiteld. Met allerlei leuke informatie over het paleis, de stallen en de tuinen. Maar ook over de bewoners van het paleis. Abonneer je op ons Youtubekanaal.

Hans Schuite

Hans Schuite

Hans Schuite is textielrestaurator bij Paleis Het Loo. Hans is doof en werkt al jaren samen met Sebastiaan Boogaard, die vaak tolkt voor Paleis Het Loo. Zij investeren veel tijd om Paleis Het Loo toegankelijker te maken en houden voor doven en slechthorenden.

Tickets Webshop