kinder

kinder feestje

Paleis Het Loo is gesloten
closed

Paleis Het Loo is gesloten

Vanaf 30 maart zijn we BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen en restaurants zijn dan geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019.

Sluiten

Kinderfeestje

Je verjaardagsfeestje vieren in een koninklijk paleis. Met vrienden en vriendinnen speuren door sprookjesachtige tuinen. Kinderen in de leeftijd van ca. 5 t/m 12 jaar kunnen tijdens BuitenGewoon Open (april t/m september) van dinsdag t/m zondag hun feestje vieren op Paleis Het Loo. In de schoolvakanties ook op maandag, bekijk de actuele openingstijden.

Bij de kassa van het paleis ontvangt de jarige een vrolijk tasje met daarin een cadeautje en voor iedereen:

  • een kroontje
  • een familietocht door tuinen en stallen met potloodje (duur: ca. 2 uur)
  • een knutselkaart
  • een terugkomkaart (online te verzilveren voor een volgend bezoek)

In het restaurant worden jullie heerlijk verwend met een koninklijk kindermenu (frietjes, kipnuggets of een knakworst, appelmoes, een glas fris en een verrassing).

Kosten
Het tarief van dit kinderfeestjesarrangement is € 10,00 per kind. Begeleider(s) betalen de normale entreeprijs.

KINDERFEESTJE RESERVEREN

Wat is er te zien & doen?

In de stallen zie je prachtige koetsen en auto’s van de vroegere koningen en koninginnen. Pas op voor loslopende pauwen! Hier is ook het Kinderatelier. Daar ontmoet je tuinvrouw Roos, koetsier Dirk, chauffeur Frits en architect Puck. En het leuke is: je kunt zelf meehelpen. Maak een koninklijk boeket, ontwerp je eigen paleis en maak het rijtuig of de auto klaar of vertrek.

De paleistuinen met fonteinen  en mooie bloemen zijn sprookjesachtig. Beklim helemaal achterin de Colonnades en je hebt prachtig uitzicht op het paleis en de tuinen. Door de speurtocht krijg je leuke weetjes over bijzondere dingen in de stallen en de tuinen.

Prinsesje, foto Hesmerg

SPEELPALEIS HET LOO

Klimmen, glijden en klauteren in een echt paleis? Dat kan bij Speelpaleis Het Loo. Het speelpaleis is te vinden naast de Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.

uitnodiging

PaleisLooUitnodigingWil je graag een bijpassende uitnodiging? Via de website van Greetz kun je een speciale Paleis Het Loo uitnodiging maken om te versturen naar je vrienden!
Klik hier voor kaart 1 en kaart 2.

Webshop