Kinderen & Paleis Het Loo

Gesloten

In verband met het Coronavirus zijn de stallen en paleistuinen vooralsnog gesloten. Het paleis is gesloten tot medio 2021 vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijk dagje uit. Download onderaan deze pagina leuke kleurplaten om thuis alvast in de stemming te komen. Met een gezinskaart is de entree bovendien extra voordelig!

Kinderen koets Kinderatelier

Kinderatelier

In het Kinderatelier kom je van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect. En het leuke is: je kunt zelf helpen!
Speurtocht-1-(foto-Petra-Groeneboom)-klein

Familie speurroute

In de familie speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders leuke raadsels oplossen over de tuinen en stallen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.
Speelpaleis-Het-Loo

Speelpaleis

Klimmen en klauteren in een paleis? Dat kan bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis staat naast Grand Café Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
kleurplaat Paleis en Tuin

Kleurplaten

Koninklijk kleuren vóór of na je bezoek aan Paleis Het Loo. Deze vrolijke tekeningen in zwart en wit vragen om potlood, krijt of verf. Print ze uit en laat ons weten hoe mooi ze zijn geworden!
Print

Inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum.

BO_nederland en oranje_FotoMX-72_LR

Spreekbeurt

Kinderen

Eten & drinken

header smal- onderwijs_Paleis Het Loo

Kinderfeestje

Zien & doen

Uitgelicht-prinsenenprinsessen

Prinsen- & Prinsessendagen

21 juli - 20 augustus

Beleef jouw sprookje op Het Loo met een programma boordevol activiteiten voor kinderen! Op dinsdag, woensdag en donderdag in de zomervakantie.
Uitzicht vanaf het Paleisdak - Paleis Het Loo in Apeldoorn

Het dak op!

2 juni - 30 september

Bezoek het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin én de Vernieuwing & Verbouwing van het paleis!
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

2 juni - 30 september

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Tickets