Kinderen & Paleis Het Loo

Ontspannen op royale afstand

De stallen en Paleistuinen zijn weer open. Bestel tickets met timeslots in de ticketshop. Kom op de fiets of met de auto en ontlast het openbaar vervoer. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijk dagje uit: buitenspelen en leren over tuinen en koninklijke beroepen. Download ook de kleurplaten om alvast in de stemming te komen.

Kinderen koets Kinderatelier

Kinderatelier

Omdat in het Kinderatelier de 1,5 meter afstand niet gehandhaafd kan worden, is deze helaas voorlopig gesloten.
Speurtocht-1-(foto-Petra-Groeneboom)-klein

Familie speurroute

In de familie speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders leuke raadsels oplossen over de tuinen en stallen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.
Speelpaleis-Het-Loo

Speelpaleis

Klimmen en klauteren in een paleis? Dat kan bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis staat naast Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
kleurplaat honden Paleis Het Loo

Kleurplaten

Koninklijk kleuren vóór of na je bezoek aan Paleis Het Loo. Deze vrolijke tekeningen in zwart en wit vragen om potlood, krijt of verf. Print ze uit en laat ons weten hoe mooi ze zijn geworden!
Print

Inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum.

BO_nederland en oranje_FotoMX-72_LR

Spreekbeurt

Kinderen

Eten & drinken

Kinderfeestje Paleis Het Loo_LR

Kinderfeestje

Zien & doen

Uitgelicht-prinsenenprinsessen

Prinsen- & Prinsessendagen

21 juli - 20 augustus

Houd de site in de gaten voor het aangepaste programma op de dinsdag, woensdag en donderdag in de zomervakantie.
Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

1 juni - 30 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Rode sculptuur Libeskind

The Garden of Earthly Worries

1 juni - 30 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Tickets Webshop