Kinderen

Kinderen & Paleis Het Loo

Vandaag Spirit of Winter Vandaag open

Tijdelijk geopend

Het Stallenplein is t/m 18 november geopend tijdens Spirit of Winter. Vanaf 15 december begint Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Ook voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Met een leuke familiespeurtocht vermaken ze zich kostelijk in deze historische omgeving. Om ze alvast in de stemming te laten komen, zijn er leuke kleurplaten voor thuis!

Familie speurroute

In de familie-speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders helpen om raadsels op te lossen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.

Daarnaast zijn er nog meer leuke dingen te doen op Paleis Het Loo. Zo kun je tijdens Winterpaleis Het Loo ook weer schaatsen op echt ijs!

Kinderatelier

Kinderatelier

In het Kinderatelier kom je van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect. En het leuke is: je kunt zelf meehelpen!
Speelpaleis

Speelpaleis

Even heerlijk klimmen en klauteren in een echt paleis? Ook dat kan in Apeldoorn bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis is te vinden naast de Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
High tea voor kinderen

High tea voor kinderen

Ook voor kinderen heeft Paleis Het Loo een high tea! Een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini sandwich natuurlijk niet zullen ontbreken.

inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum. Bekijk hier de zomeractie van museumkids.

Eten & drinken

Eten & drinken

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kleurplaten

Kleurplaten

Tickets Webshop