Kinderen

Kinderen & Paleis Het Loo

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Van 20 t/m 26 mei is de presentatie Dieren van Oranje niet te zien i.v.m. aanwezigheid van de paarden van het Koninklijk Staldepartement. Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijk dagje uit. Download onderaan deze pagina leuke kleurplaten om thuis alvast in de stemming te komen!

Familie Speurroute

Familie Speurroute

In de familie-speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders helpen om raadsels op te lossen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.
Kinderatelier

Kinderatelier

In het Kinderatelier kom je van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect. En het leuke is: je kunt zelf helpen!
Speelpaleis

Speelpaleis

Even heerlijk klimmen en klauteren in een echt paleis? Ook dat kan in Apeldoorn bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis is te vinden naast de Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
Prinsen- en Prinsessendagen

Prinsen- en Prinsessendagen

Er zijn tien Prinsen- en Prinsessendagen in juli en augustus 2019!
High tea voor kinderen

High tea voor kinderen

Ook voor kinderen heeft Paleis Het Loo een high tea! Een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini sandwich natuurlijk niet zullen ontbreken.

Inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum. Bekijk hier de kerstvakantie-actie van museumkids.

Spreekbeurt

Je spreekbeurt over Paleis Het Loo? Dat kan! Klik hier voor meer informatie en het Koninklijke Spreekbeurt Pakket!

Eten & drinken

Eten & drinken

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kleurplaten

Kleurplaten

Zien & doen

Koninklijke PK’s

Koninklijke PK’s

25 mei - 26 mei, Stallenplein

Het Koninklijk Staldepartement geeft jou de unieke mogelijkheid om de koninklijke paarden, rijtuigen en auto’s van dichtbij te bekijken!
Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Dieren van Oranje

Dieren van Oranje

28 mei - 21 juni

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop