Kinderen

Kinderen & Paleis Het Loo

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijk dagje uit. Download onderaan deze pagina leuke kleurplaten om thuis alvast in de stemming te komen. Met een gezinskaart is de entree bovendien extra voordelig!

Familie Rondleiding

Familie Rondleiding

Op vijf donderdagen in de zomervakantie kunnen kinderen met hun (groot)ouders mee met de nieuwe familie rondleiding en ontdekken dan van alles in de paleistuin.
Kinderatelier

Kinderatelier

In het Kinderatelier kom je van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect. En het leuke is: je kunt zelf helpen!

Familie speurroute

In de familie speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders leuke raadsels oplossen over de tuinen en stallen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.

Speelpaleis

Speelpaleis

Klimmen en klauteren in een paleis? Dat kan bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis staat naast Grand Café Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
Prinsen- & Prinsessendagen

Prinsen- & Prinsessendagen

Jouw sprookje op Paleis Het Loo op een van de tien Prinsen- & Prinsessendagen in juli en augustus 2019!
High tea voor kinderen

High tea voor kinderen

Een aangepaste high tea van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini sandwich natuurlijk niet ontbreken.

Inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum.

Spreekbeurt

Je spreekbeurt over Paleis Het Loo? Dat kan! Klik hier voor meer informatie en het Koninklijke Spreekbeurt Pakket!

Eten & drinken

Eten & drinken

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kleurplaten

Kleurplaten

Zien & doen

Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wil je zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Dieren van Oranje

Dieren van Oranje

28 mei - 29 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Stallen & Koetshuizen

Stallen & Koetshuizen

2 april - 29 september

Het Stallenplein bevindt zich direct achter de entree. In de Koetshuizen ziet u de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
Tickets Webshop