Kinderen

Kinderen & Paleis Het Loo

Gesloten tot 2 april Gesloten tot 2 april

Gesloten

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn vanaf 2 april weer BuitenGewoon Open! Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Met kinderen naar Paleis Het Loo

Ook voor kinderen is Paleis Het Loo een heerlijke bestemming voor een dagje uit. Met een leuke familiespeurtocht vermaken ze zich kostelijk in deze historische omgeving. Om ze alvast in de stemming te laten komen, zijn er leuke kleurplaten voor thuis!

Spreekbeurt

Je spreekbeurt over Paleis Het Loo?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie en het Koninklijke Spreekbeurt Pakket!

Familie speurroute

In de familie-speurroute kunnen kinderen en hun (groot)ouders helpen om raadsels op te lossen. Haal jouw gratis speurtocht op bij de Kiosk op het Stallenplein.

Kinderatelier

Kinderatelier

In het Kinderatelier kom je van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect. En het leuke is: je kunt zelf meehelpen!
Speelpaleis

Speelpaleis

Even heerlijk klimmen en klauteren in een echt paleis? Ook dat kan in Apeldoorn bij ‘Speelpaleis Het Loo’. Het speelpaleis is te vinden naast de Prins Hendrik Garage aan het Stallenplein.
High tea voor kinderen

High tea voor kinderen

Ook voor kinderen heeft Paleis Het Loo een high tea! Een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen waarbij de scone en de mini sandwich natuurlijk niet zullen ontbreken.

Inspecteurs gezocht!

Ben jij zelf, met je familie of met school bij Paleis Het Loo geweest? Word Museuminspecteur en laat weten wat je van jouw bezoek vond! Als Museuminspecteur geef je jouw mening over een museum. Bekijk hier de kerstvakantie-actie van museumkids.

Eten & drinken

Eten & drinken

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Kleurplaten

Kleurplaten

Tickets Webshop