met z'n

met z'n allen

Vandaag geopend Vandaag geopend

Open: Winterpaleis Het Loo

Tot en met 6 januari is het Stallenplein weer open als Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

Met een groep naar Paleis Het Loo

Wilt u Paleis Het Loo met een groep bezoeken en vooraf het een en ander regelen? Speciaal voor groepen heeft Paleis Het Loo gereduceerde entreetarieven (vanaf 20 personen).

Reserveren

Reserveren alleen mogelijk voor data vanaf 2 april 2019 t/m 29 september 2019. Tijdens Winterpaleis Het Loo zijn er geen rondleidingen ivm drukte. Vanaf 2 april 2019 bent u weer van harte welkom in de tuinen en stallen!

Groepsreservering 2019

met z'n allen lekker eten

Tijdelijk niet mogelijk. Vanaf april 2019 kunt u weer groepsarrangementen reserveren.
Maak uw bezoek compleet met een heerlijk koffie- en/of luncharrangement in de Prins Hendrik Garage op het Stallenplein. Van brunch tot een royale lunch! Reserveren is mogelijk vanaf 10 personen.

Meer informatie

Hier vind u meer informatie over de entreeprijzen. Indien u vragen heeft, mail dan gerust naar info@paleishetloo.nl.

Tuintour groepsrondleiding

Tuintour groepsrondleiding

60 minuten - NL, DU, EN, FR (van april t/m september)
De 17e-eeuwse baroktuin van Paleis Het Loo is wereldberoemd. Een symmetrische tuin met indrukwekkende fonteinen en tuinbeelden. U komt in deze tour van alles te weten over hoe de bewoners zich vroeger in de paleistuinen vermaakten.
Stallentour groepsrondleiding

Stallentour groepsrondleiding

60 minuten - NL (van april t/m september)
Een wandeling door het Stallencomplex waarbij de gids vertelt over het gebouw, de voertuigen en de rol van Koninklijk vervoer.
Tickets Webshop