met z'n

met z'n allen

Vanwege schoolvakantie geopend Vanwege schoolvakantie open

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De stallen, tuinen, museumshop en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Met een groep naar Paleis Het Loo

Wilt u Paleis Het Loo met een groep bezoeken en vooraf het een en ander regelen? Speciaal voor groepen heeft Paleis Het Loo gereduceerde entreetarieven (vanaf 20 personen). Een hapje en een drankje kunt u hier reserveren.

met z'n allen lekker eten

Maak uw bezoek compleet met een heerlijk koffie- en/of luncharrangement in de Prins Hendrik Garage op het Stallenplein. Van brunch tot een royale Prinsessenlunch! Reserveren is mogelijk vanaf 10 personen.

Meer informatie

Hier vind u meer informatie over de entreeprijzen. Indien u vragen heeft, mail dan gerust naar info@paleishetloo.nl.

Tuintour groepsrondleiding

Tuintour groepsrondleiding

60 minuten - NL, DU, EN, FR
De 17e-eeuwse baroktuin van Paleis Het Loo is wereldberoemd. Een symmetrische tuin met indrukwekkende fonteinen en tuinbeelden. U komt in deze tour van alles te weten over hoe de bewoners zich vroeger in de paleistuinen vermaakten.
Stallentour groepsrondleiding

Stallentour groepsrondleiding

60 minuten - NL
Een wandeling door het Stallencomplex waarbij de gids vertelt over het gebouw, de voertuigen en de rol van Koninklijk vervoer.

Groepsreservering

GroupsGruppen
Tickets Webshop