auteurS

auteurS

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Donny Tijssen

Donny Tijssen

Donny Tijssen werkt sinds 2010 bij Paleis Het Loo als Depotbeheerder. Naast de praktische zaken als behoud van de collectie achter de schermen is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en totstandkoming van het nieuwe externe depot van het paleis.
Renske Ek

Renske Ek

Renske Ek is Conservator tuinen bij Paleis Het Loo. Ze is van oorsprong tropisch bioloog met een passie voor groen en historische planten.
Trudie Rosa de Carvalho

Trudie Rosa de Carvalho

Sinds 1 april 2002 is Trudie Rosa de Carvalho conservator kostuum & textiel bij Paleis Het Loo. Zij heeft meerdere tentoonstellingen, publicaties en lezingen op haar naam staan.
Paul Rem

Paul Rem

Paul Rem is Conservator meubilaire goederen en woordvoerder van Paleis Het Loo.
Michel van Maarseveen

Michel van Maarseveen

Michel van Maarseveen (1969) is sinds 2012 directeur van Paleis Het Loo.
Hanna Klarenbeek

Hanna Klarenbeek

Hanna Klarenbeek (1981) is sinds 2015 conservator op Paleis Het Loo. Ze studeerde Kunstgeschiedenis (2004) en promoveerde in 2012 op het onderzoek Penseelprinsessen & broodschilderessen. Vrouwen in de beeldende kunst 1808-1913.
Johan de Haan

Johan de Haan

Johan de Haan is sinds april 2017 Hoofdconservator van Paleis Het Loo.
Marlies van Ravenswaaij

Marlies van Ravenswaaij

Marlies van Ravenswaaij (1982) studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens behaalde ze de eerstegraads lesbevoegdheid Geschiedenis. Marlies is sinds 2014 Hoofd Educatie bij Paleis Het Loo.
Kristin Duysters

Kristin Duysters

Kristin Duysters werkt sinds 1 september 2016 als conservator Keramiek & Glas op Paleis Het Loo.
Tickets Webshop