Paleis Het Loo | Parade van de Zomerkoning

Parade van de Zomerkoning

14 t/m 16 augustus 2015

De Zomerkoning komt in 2015 weer naar Paleis Het Loo. In het weekend van 14 t/m 16 augustus zijn de paleistuinen het toneel voor de Parade van de Zomerkoning.

Voorstellingen

Entreekaarten

Parade-van-de-zomer-koning-2014-mennomulderphotography-5-(klein)De Parade van de Zomerkoning bestaat in 2015 uit een lang weekend met zomerse middagvoorstellingen; de kleurrijke theateracts zijn overdag te zien, van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen op diverse locaties in de tuinen genieten van de voorstellingen: hilarische sketches met lakeien, een acrobatische act met een flexibele 6 meter lange lantaarnpaal, de voor kinderen zo aantrekkelijke bellentuin, de grappige ganzenparade en nog veel meer.

Parade van de zomer koning 2014 ©mennomulderphotography-3Entreekaarten voor Paleis Het Loo geven ook toegang tot de Parade van de Zomerkoning. De tentoonstelling ‘Sisi, sprookje & werkelijkheid’ is ook nog te zien op Paleis Het Loo (hiervoor geldt een toeslag van € 3,00 p.p.).

Rondleidingen

Tijdens de Parade van de Zomerkoning zijn er geen rondleidingen en audiotours mogelijk. Er worden op zaterdag en zondag wel rondleidingen naar het Paleisdak georganiseerd.

Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten