Paleis Het Loo | Parade van de Zomerkoning

Parade van de Zomerkoning

t/m 16 augustus 2015

De Zomerkoning komt in 2015 weer naar Paleis Het Loo. In het weekend van 14 t/m 16 augustus zijn de paleistuinen het toneel voor de Parade van de Zomerkoning.

Voorstellingen

Entreekaarten

Parade-van-de-zomer-koning-2014-mennomulderphotography-5-(klein)De Parade van de Zomerkoning bestaat in 2015 uit een lang weekend met zomerse middagvoorstellingen; de kleurrijke theateracts zijn overdag te zien, van 12.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen op diverse locaties in de tuinen genieten van de voorstellingen: hilarische sketches met lakeien, een acrobatische act met een flexibele 6 meter lange lantaarnpaal, de voor kinderen zo aantrekkelijke bellentuin, de grappige ganzenparade en nog veel meer.

Parade van de zomer koning 2014 ©mennomulderphotography-3Reguliere entreekaarten voor Paleis Het Loo geven ook toegang tot de Parade van de Zomerkoning.

De tentoonstelling ‘Sisi, sprookje & werkelijkheid’ is ook te zien op Paleis Het Loo, hiervoor geldt een toeslag van € 3,00 p.p.

Plattegrond

Bekijk hier het programma en maak een keuze uit het verrassende en diverse aanbod.

Rondleidingen

Tijdens de Parade van de Zomerkoning zijn er geen rondleidingen mogelijk. Er worden op zaterdag en zondag wel rondleidingen naar het Paleisdak georganiseerd.

Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten
Foto: Menno Mulder
foto vergroten