Paleis Het Loo | Paleisreis

Paleisreis

t/m 27 augustus 2017

In de zomervakantie, van 22 juli tot en met 27 augustus (ook op de maandagen geopend) is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een Paleisreis en ze gaan ook zelf aan de slag! Iedere dag om 11.00 en 15.00 uur is er een familierondleiding door de stallen. Deze rondleiding begint in het Paleisreis-atelier en duurt een half uur.

Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten om te speuren en spelen, zie ook dagje uit met kinderen

Zomervakantie

Doe je mee?

In het Kinder-atelier maken de kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect en ze gaan ook zelf aan de slag! Kinderen helpen mee met het klaarmaken van de koninklijke auto of een rijtuig en ontwerpen hun eigen moestuin en paleis.

Meedoen aan ‘Paleisreis Aan de slag’ is gratis, maar er is wel een geldig entreebewijs nodig. Na 27 augustus blijft het atelier geopend, maar is er geen begeleiding aanwezig.

Het Kinder-atelier in de stallen is geopend van 10.00 – 17.00 uur en is op eigen gelegenheid te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

Eten & Drinken

Speuren & spelen

Voor een lunch of tussendoortje zijn er op Paleis Het Loo genoeg lekkernijen, zoals de speciale kindergerechten van restaurant Balzaal en de high tea voor kinderen in de vorstelijke Koningin Wilhelminazaal. En in de Prins Hendrik Garage bij de stallen is er een lunchbox samen te stellen.

Deze zomer kun je ook picknicken in de tuinen! Informatie en reserveren.

Espeelpaleisr is voor kinderen van alles te doen op Paleis Het Loo. In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden.