Paleis Het Loo | Paleisreis

Paleisreis

22 juli t/m 27 augustus 2017

In de zomervakantie, van 22 juli tot en met 27 augustus (ook op de maandagen geopend) is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een Paleisreis en ze gaan ook zelf aan de slag! Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten om te speuren en spelen, zie ook dagje uit met kinderen

Zomervakantie

Doe je mee?

In het Kinder-atelier maken de kinderen kennis met de koninklijke beroepen chauffeur, koetsier, tuinvrouw en architect en ze gaan ook zelf aan de slag! Kinderen helpen mee met het klaarmaken van de koninklijke auto, spannen een rijtuig aan en ontwerpen hun eigen moestuin en paleis.

Meedoen aan ‘Paleisreis Aan de slag’ is gratis, maar er is wel een geldig entreebewijs nodig.

 

Eten & Drinken

Voor een lunch of tussendoortje zijn er op Paleis Het Loo genoeg lekkernijen, zoals de speciale kindergerechten van restaurant Balzaal en de high tea voor kinderen in de vorstelijke Koningin Wilhelminazaal. En in de Prins Hendrik Garage bij de stallen is er een lunchbox samen te stellen.

Deze zomer kun je ook picknicken in de tuinen! Informatie en reserveren.

Aanmelden voor het Kinder-atelier in de zomervakantie is niet nodig.

Het Kinder-atelier in de stallen is geopend van 10.00 – 17.00 uur en is op eigen gelegenheid te bezoeken.

 

Speuren & spelen

Espeelpaleisr is voor kinderen van alles te doen op Paleis Het Loo. In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden.