Paleis Het Loo | Parade van de Zomerkoning

Parade van de Zomerkoning

Logo_ZomerKoning_2014_FC_V5

Voor het tweede jaar op rij kunt u ook tijdens de zwoele zomeravonden terecht op Paleis Het Loo. Van 30 juli tot en met 27 augustus 2014 is elke woensdag een spectaculair evenement te bezoeken: Parade van de Zomerkoning.

 

De Parade van de Zomerkoning biedt voor ieder wat wils en is daarmee ook voor jong en oud! Op diverse plaatsen in de prachtige tuinen van Paleis Het Loo kunt u genieten van een groot aantal spectaculaire (circus) acts zoals trampoline capriolen, giraffen dressuur, dansende chimpansees, de ganzenparade, luchtacrobatiek en een circustheater.

 

 

U kunt niet alleen uw ogen de kost geven, ook aan de innerlijke mens is gedacht met volop eten & drinken! Een heerlijk diner bij één van onze restaurants, bakfietsen met koffie & thee, verkoelende ijsjes of koningswafels met verse zomerkoninkjes zijn ook allemaal verkrijgbaar tijdens Parade van de Zomerkoning.

 

Geniet van een heerlijk avondje uit voor het hele gezin! Parade van de Zomerkoning is te bezoeken van 18.30 tot ca. 22.30 uur.

Grace Kelly

Exclusieve toevoeging van dit jaar is de toegang tot de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon‘. Deze is geopend van 18.00 tot 19.30 uur. Voor deze tentoonstelling wordt een toeslag gevraagd van € 3,00 per persoon.

Paleis Het Loo brengt het verhaal van de prinses opnieuw tot leven en toont de verschillende fases van haar leven als succesvolle Amerikaanse filmster, vorstelijke bruid en prinses Gracia van Monaco.

 

Rolstoelgebruikers
De tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De route van de tentoonstelling naar de tuinen voor de Parade van de Zomerkoning neemt voor rolstoelgebruikers ca. 10 minuten in beslag.

Share Button